Άψογες υπηρεσίες στο χώρο των δαπέδων,
από την εταιρεία Αφοί Καραμήτσιου Ο.E.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ


Συνεργεία τοποθετήσεων, που απαρτίζονται από έμπειρους και υπεύθυνους τεχνίτες, αναλαμβάνουν την κάλυψη των ιδιαίτερων απαιτήσεών σας σε επιλογή δαπέδου τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε οικιακό επίπεδο, αφού πρώτα κάνουν εκτίμηση του χώρου σας. Αναλαμβάνουν την κάλυψη δαπέδων με άψογο επαγγελματισμό και γνώμονα το σεβασμό στον πελάτη!

 

ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ - ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Φροντίζουμε η ολοκλήρωση κάθε έργου και η παράδοση να γίνονται στην ώρα τους. Τα συνεργεία ακολουθούν, πιστά, τα χρονοδιαγράμματα που ορίζονται.

 

ΕΛΚΥΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ

Ως εισαγωγική εταιρεία έχουμε τη δυνατότητα να διεκπεραιώσουμε κάθε έργο μικρό και μεγάλο. Και να καλύψουμε ένα εύρος τιμών. Εξαιρετική σχέση ποιότητας – τιμής. Πάντα, στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!

ΜΕΤΑΦΟΡΑ

Αποστολή πανελλαδικά (κάλυψη ηπειρωτικής και νησιωτικής χώρας), με μεταφορικές εταιρείες.

 

ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

Η ποιοτική επιλογή των υλικών για την τοποθέτηση ενός δαπέδου είναι πολύ σημαντική. Γι’ αυτό φροντίζουμε να χρησιμοποιούνται τα κατάλληλα υλικά κορυφαίας ποιότητας, σε κάθε περίσταση! Το έμπειρο προσωπικό μας το γνωρίζει πάρα πολύ καλά αυτό και φροντίζει να είναι, πάντα, ενημερωμένο για τις εξελίξεις των υλικών, ώστε να καλύπτει κάθε μορφής και φύσεως τεχνικά έργα.