Ποιοι είμαστε

Η εταιρεία μας, Αφοί Καραμήτσιου Ο.Ε., με έδρα τη Θεσσαλονίκη, δραστηριοποιείται, επιτυχώς, στο χώρο των δαπέδων, από το 1957.

Από τότε μέχρι σήμερα ασχολούμαστε με τις επικαλύψεις συνθετικών δαπέδων σε επαγγελματικούς και οικιακούς χώρους, με γνώμονα να παρέχουμε στους πελάτες μας αξιόπιστα υλικά, υποδειγματική εξυπηρέτηση, αλλά και ποιοτικές τοποθετήσεις.

Ως εισαγωγική εταιρεία, όλα αυτά τα χρόνια συνεργαζόμαστε με εταιρείες-ηγέτες του κλάδου και γνωρίζουμε, πάρα πολύ καλά, τις τάσεις και τις ανάγκες της αγοράς, για να καλύπτουμε κάθε μορφής τεχνικά έργα, τόσο ιδιωτικού όσο και δημοσίου χαρακτήρα.

Αναλαμβάνουμε:

  • Δάπεδα PVC επαγγελματικής και οικιακή χρήσης.
  • Υγειονομικά, νοσοκομειακά και αγώγιμα αντιστατικά.
  • Δάπεδα αθλητικών χώρων, γυμναστηρίου και σχολές χορού.
  • Δάπεδα acoustic, αντιολισθητικά – Safety, σχολείων και παιδικούς σταθμούς.
  • Ομοιογενή δάπεδα επαγγελματικών χώρων και γραφείων -αλυσίδες καταστημάτων, συνεργεία.
  • Δάπεδα Ξενοδοχείων και Airbnb, εστίασης.
  • Βινυλικές λωρίδες LVT-SPC και πλακίδια PVC -βιομηχανικοί και δημόσιοι χώροι. Linoleum.
  • Μοκέτες επαγγελματικές – οικιακές.
  • Laminate.
  • Συστήματα σκίασης, στορ – περσίδες ρόλερ.

Συνεργαζόμαστε με:
Μηχανικούς, Κατασκευαστικές εταιρείες, Εργολάβους, Διακοσμητές, Δημόσιο & ιδιωτικό τομέα.

Τα κύρια χαρακτηριστικά που μας έχουν εδραιώσει στην αγορά της Βόρειας Ελλάδας είναι η επαγγελματική υπευθυνότητα, η ποιοτική επιλογή των υλικών και προϊόντων που εισάγουμε, οι ελκυστικές τιμές και η άμεση εφαρμογή των δαπέδων από εξειδικευμένα συνεργεία, όταν το επιθυμεί ο πελάτης.  

Η επιτυχία μας είναι το αποτέλεσμα ενός μοναδικού συνδυασμού δεξιοτήτων, εμπειρίας και γνώσεων. Πρωταρχικός στόχος σε κάθε περίπτωση είναι η διασφάλιση του σωστού δαπέδου, ο χρόνος παράδοσης και η σωστή λύση στις ανάγκες των πελατών.  

Με έδρα τη Θεσσαλονίκη, εξυπηρετούμε και όλη την υπόλοιπη ηπειρωτική & νησιωτική χώρα. Είμαστε εδώ για… κάθε τετραγωνικό, όπου και αν βρίσκεται και μπορούμε να το καλύψουμε! 
 

carpenter2 aboutus icon1

Η ομάδα μας είναι, πάντα, έτοιμη να προσφέρει λύσεις.  

Εμείς κοιτάμε ψηλά, με στόχο να σας παρέχουμε την καλύτερη ποιότητα και εσείς κοιτάτε… χαμηλά, με θαυμασμό, το αποτέλεσμα της δουλειάς μας, στο δάπεδο που επιλέξατε!  

Ως εταιρεία, καμαρώνουμε για το πώς φροντίζουμε τους πελάτες και συνεργάτες μας!  

Ευελιξία

Εργαζόμαστε με στόχο τη σωστή και ταχύτερη ολοκλήρωση κάθε έργου.

Τεχνογνωσία

Γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά τις τάσεις και τις ανάγκες της αγοράς, για να καλύπτουμε κάθε μορφής τεχνικά έργα.

Εμπειρία

Η ομάδα μας είναι, πάντα, έτοιμη να προσφέρει λύσεις


Ποιότητα

Επιλέγουμε προσεκτικά τα υλικά και τα προϊόντα που εισάγουμε.

Τιμές

Προσφέρουμε την καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής.


Συνοψίζοντας σε μόλις πέντε λέξεις, ενσωματώνουμε αυτό που θεωρούμε ανεκτίμητο πλεονέκτημα και μας καθοδηγεί, καθημερινά, στο να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών.

Όλα αυτά τα χρόνια ασχολούμαστε αποκλειστικά και μόνο με συνθετικά δάπεδα και αυτή η αφοσίωση μαζί με την εμπειρία και τους τεχνίτες μας μάς δίνει τη δυνατότητα να θεωρούμαστε, σήμερα, ένα πραγματικό σημείο αναφοράς όσον αφορά στην επικάλυψη δαπέδων πανελλαδικά.

…είμαστε εδώ, λοιπόν, και συνεχίζουμε!
Σκοπός μας είναι να σας στηρίζουμε, σε κάθε σας βήμα!

Πράσινη Ενέργεια 

Φροντίζουμε να εισάγουμε προϊόντα που βελτιώνουν, συνεχώς, την τεχνολογία παραγωγής τους και τις μεθόδους τοποθέτησης, προκειμένου να έχουμε μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων.  

Εκτός από προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες και φιλικές προς το περιβάλλον, φροντίζουμε επίσης να διασφαλίζουμε ότι τα προϊόντα μας δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον στο τέλος του κύκλου ζωής τους.